CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

30 Mei 2010

hi All, Akhirnye aku grad gak...hehhe...ade la selitkan sekeping gmba buat kenangan di blog ini... ehehehe..byk dugaan hidup..diploma 3 tahun, degree 2 tahun, akhirnye jadi la aku seorang graduan yg bertaraf ijazah...huhuu...lama xupload gmba...FYI, namie ade di rumah skang ni...ye la...wesak2 ni kena la balik kampung ade cuti 3 ari...kalau x, keje, keje, keje...boring ngadap muka cin..ahahha...xde la..tp itula hakikat nye...nnti one day, kalau dpt keje lain, i blah laa..boring betol...tgok la gmba ni..gmba terpaksa di edit sedikit bg memastikan muka kelihatan bersih dan berseri seperti menggunakan produk kecantikan...padahal time tu, peluh mampuih....hahha...

click gmba utk tumbesaran sihat

cmne pon, semua nye berjalan lancar...konvo kali ni meriah sebab ramai kawan2 yg da best2 semua bff la bak kate pompuan...hehhee...huhuu...diploma dulu..rasa cm xde pape...sebab gmba pon xamek byk...hmm..kali ni byk sket amek gmba...saje kn...suke2...hmmm..haa..ade lagi satu gmba ngn kawan2..nk tgok...tp semua terpaksa di edit...kerana... i suke......hahahha...

hehee...tp ni kawan2 xkonvo sama aku...depa dtg memeriahkan majlis...thanks a lot guys...

click gmba utk tumbesaran sihat

hehehe...jap gi nk bertolak balik putrajaya...hmm...boring nye esok keje...tp nk wat cmne...aku terpaksa pikir yg ianya tggjwb...nk buat cmne kn? hehee...xpe...minggu depan gaji masuk wooo...boring2 ni bole la update blog ni...blog ni da ade sarang labah2...kepada sape2 yg merindui aku...korang tunggu la gmba seterusnye apabila aku balik ke melaka lagi...hehehe...aku suke update kt umah je...boring la kt opis malas nk bawak gmba...kalau bole nk bawak diri je gi opis... oke la...nnti aku taip lagi bile2 aku senang...orait..???

see you on next post~..

-n@Mie-

4 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.tahniah namie ;)

Nazz@Purple berkata...

tahniah =)..nami dulu sekrang..same je..

Pensel Kontot berkata...

tahniah.....

http://hyesung000.blogspot.com/ berkata...

Want more time with parents and children with family? Can operate as long as the trivial time
Welcome to learn a simple understanding of free market
http://sn.im/vemma_usa

I wish you your heart happy! ~

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz