CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

02 Disember 2008

" peTUa DEmaM DenGGi...."

petua nie datangnyer dari memBEr aKU, just wanna share. Sup tu buat seDaP sket, bOley aJak aKU mKn sEkaLi...hahaha



1. SUP KETAM (terbaik jika mentah2 dr laut...ko mkn je trus ngn kulit2 ketam tu..kalau geli, baru buat sup :D)


2. Raw papaya leaves (bia je kalau oang gelak tgok ko mkn daun betik tu...jgn hiraukan)


3. pegaga juice (mcm je pahit, tp manis kalau letak air gula, tp jgn letak byk2 sebab nnti kena kencing manis plak....)


4. Watermelon Juice (masuk sebiji dalam blender..jgn potong tembikai tu, xmujarab) hahha


5. air kiwi (blend ngn akar2 dia)


6. 100 plus (minum sampai mabuk)

5 comments:

ghost_MaR berkata...

TAHNIAH !!! Anda terpilih untuk kategori : SIHAT , KULIT BERSIH , GIGI BAIK & CUKUP UMUR ... Anda akan diambil dari rumah ...Nantikan kami Jawatankuasa Qurban Masjid Berhantu ... GOTCHA , SALAM AIDILADHA ... heheh

klu nk kad ry , meh dtg amek kt istana berhantu beta ...

mira nisa =p berkata...

HaHa...ok La ni...
mudah2an dpt elakkan denggi..
but yg last tu cam pelik je..

naMie berkata...

WAHAHAA....macam2 la korang ni...hehehe....ye...mari mencegah denggi dan kunyah ciku....

wholesale jewelry berkata...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

materials berkata...

louis vuitton uk

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz