CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

19 Januari 2010

hmmm...membe aku ade 3 biji nokia n96 ap set yg diseludup tnpa cukai....dia nk jual rm700 dan dia bg warranty sebulan ...tp sape nk, sebelum 29hb ini...kalau x, dia xnk jual....aku pon xtahu ngape...so, aku ade amek gmba enpon nye....dan sape nk, cepat bank in aku duit....rm700...cepat... ade 3 biji aje...sape cepat dier dpt....aku tlg jual je...ade la dier bg komisen sket....ehehee.... tp sape nk, sile cepat.....tawaran ini terhad.....oke....nnti dier post terus kepada anda....don't worry...barang confirm dapat....tp ade 3 biji aje....so....kalau nk, jgn lmbt2...aritu aku pegi jumpa dier, aku ade amek gmba barang tu... aritu aku tgok kt pasaran dalam rm2200...doang ni amek barang kt singapore....hmm...sape nk, cepat ok...roger aku...aku tgok blog setiap pg dan mlm....so, korang tinggal kn email...nnti aku e-mail no account dan nama utk korang nk bank in duit, no tepon korang nk contact...dan pape yg patut la...tp jgn risau...kalau barang abes, i ckp da abes....kalau ade, i ckp ade...kalau contohnye barang dah abes, tp u dah bank in duit, don't worry...kite pulang kn balik...saje je iklan kt sini...nk tgok barang nye?




ok....sape nk, tinggal e-mail ye...oke...see yaaa on next post....

-n@Mie-

7 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

namie~
beli 2~
1 kasi ayu~

naMie berkata...

hahahaha~ xmoh2...beli seniri~ :P

lady-rara (; berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dak eina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Apih Halim berkata...

huhu..nak jugak tapi xde duit

Apih Halim berkata...

aku nak tp mcm aku katela, xde duit, nanti aku tny kwn aku..dia mcm berminat..conferm RM500 ke?

Diarihatiku1976 berkata...

500 ker 700?

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz