CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

27 September 2009

".....eih namie~ kenapa ko mls sgt ahh... ko tawu kn ko dah last semester...kenapa perangai ko berubah menjadi sampah sebegini rupa...apekah tidak ko sedari bahawa ko dah hampir menuju ke alam pekerjaan....kenapa ko masih bersikap seperti budak2 hingusan yg mls utk balik ke universiti setelah abes cuti... "


itu lah yg bermain diminda aku tatkala cuti telah abes....ini lah yg berlaku ketika aku berperang dengan diri aku sendiri tatkala universiti ku di shah alam memanggil utk kepulangan ku....disaat lecturer ku sudah tersenyum utk memberi sedikit sebanyak kerja dan assignment yg menyayat hati....hujan panas kemarau panjang....aku terpaksa kembali di perantauan utk menghabiskan sisa2 projek aku disana....final year project....yahhh...itu lah yg bermain diminda ku....ku tersiksa....batin ku menjerit kebuhsanan menyiapkan project giler itu...pejam celik pejam celik tinggal berapa minggu aje lagi utk menghantar report dan mempersembahkan project ku yg amat menyayat hati itu.....yaaa...aku akan kembali....melihat semula lecturer ku jamil tersenyum..sejuk hatiku walaupun dia agak menyiksa jiwa ku....wahai kawan2 seangkatan ku.... kite akan berjuang berhabis-habisan.....jgn putus asa sahabat....jgn toleh kebelakang....jgn pandang lagi kearah kegagalan....run lazy fat boy, runnnn~~ don't look back....itu la kate2 smgt yg aku berikan kepada semua teman seperjuangan ku di medan perang.....

arrrhh..dah namie...dah....! cukup kau merepek....raya ini menyebabkan perut ku mengalami kekerasan tinggi tahap maksimum....bagaimana dengan cinta??? ntah la...cintaku ini masih tidak pasti....ape yg berlaku?? tiada apa......yg dpt ku uraikan disini ialah...oo tidak...cinta ku ini palsu... cinta ku ini bertepuk sebelah tgn....ooooo tuhan...kenapa ku cerita pasal cinta tibe2 ni??? biasa ar...bile tekanan berkerja keras buat project...ini la berlaku cinta dan karier.....aper kah yg berlaku....jiwa panas...hati tertekan....minda terhimpit bagai nasi himpit yg terhimpit padat....hanya menunggu masa dimamah sistem penghadaman......oOoo...sape kah dpt membantu ku....ini kah balasan ku keranan tidur 12 jam sehari......ini kah balasan ku kerap kali lalai melupakan Nya....ini kah balasan selalu merayau kesana sini tnpa hala tuju dan matlamat.....ini kah?? ini kah??? bagai mana pon....hari raya ni aku mengucapkan selamat hari raya kepada semua umat islam di mana jua dikau berada.....maaf zahir dan batinn dr saye di merlimau, New Zealand.... selamat ari raye~

cukup la merepek ari ni~

-namie-

9 comments:

Uruchimaru @ kf berkata...

emm jgn mls2 nnti ko menyesal oke...!!!

Solehah berkata...

hehe..balik sekolah belajar rajin2 yeh..

Nazz@Purple berkata...

Gd Luck Nami..belajar rajin2 k..

smiley miley -____- berkata...

e sory2..
ni alamt einaz.
no 19 taman sulir pekan jabi.
johor
meh dtg meh..
=D

itafukada berkata...

huhu..wa jln2.wa tgk blog.wa mau follo.wa mau komen.wa mau chat..tp ssh xde kotak chat.huhuu..

Merg@s_Tua berkata...

la,org merlimau ke..?

apsal tak cakap awal2?leh gi raye kat umah kamu..huhu

nasib baek aku dah lalui saat getir mengadap final project yg gile tu..

ni pon ngadap jugak projek,tp projek lain..

kuang3..

ermm...

smoga berjaya nghadapi exam n presentation final projek!

[21hb ni aku konvo kat sna.jgn jeles!wek..wekk..]=p

naMie berkata...

wahhh...kerek seyh....ehehee...eih...merlimau gak ke...hadoi...ade gak oang kampung.... ahaha...meh dtg umah nnti 3hb akak tunang... :P
projek ape la tu~ lalalaa..

Merg@s_Tua berkata...

aiseh..3hb ni ke?konpem xleh gi.

kim salam jela kat akak tu.

projek online shopping butik amende ntah..susah gilos.

pakai asp.net lak tu.fenin2..

kamu lak wat projek pe weh?pakai pe?php ek??

♥ayudeadwish♥ berkata...

maaf zahir batin gak.. maceh cz sudi jumpa ayu aritu

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz