CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

05 Oktober 2009

ade la soang minah ni...nama dirahsiakan...
buat promotion guna e-mail utk ke genting dengan harge yg agak murah ar...
pastu aku pon dpt tawu lmbt....dah last minit baru dpt tawu....maybe aku bgtau dier lmbt nk beli.. tp xyah la menipu ckp dah abes....kalau xnk jual...ckp je xnk jual...ape la yg susa sgt...kalau mls nk layan aku pon...ckp je mls nk layan~ aku e-mail...aku ym...dier buat xlayan je....ape igt aku bodo sgt ke....ntah la...aku ni susa nk marah2 kt oang....31hb september da la xwujud...pastu dier ckp tu ari last nk dpt kn promotion dier tu....tetibe....td aku baca kt blog dier 2 october lak ari last utk promotion tu...padahal dr 30hb september tu aku da tnya....1hb tu dier ckp abes...bengang x kalau korang~ kite beria2 nk....berharap sgt....dier buat cmtu...patut ke....ntah la...aku mls nk sound2... nnti xbest plak...kalau dier terbca ni nasib la...yg penting...gua da sound kt sini da....aku xkisah la bende dier promote tu wujud ke...tipu ke....tp at least kalau mls nk layan aku....ckp je la mls nk layan ke...xnk jual kt aku ke....dah ade oang booking ke....ni menipu lak....mcm bodo laaa....xpe la... kalau korang ade kenal oang ni....bagus gak...tolong le sound dier...kalau xkenal pon xpe...yg penting aku xpuas ati...sebab bende haram aku tnya semua dia xjwab, e-mail xreply, ym pon xlayan...ade sekali tu...aku buzz je terus die ofline...x ke si_ tu... ahaha...xpe la...go die la bitch...xpayah belakon baik dlm blog...f.u... ok la..... calo~ mlm kang update lagi~

-namie-

10 comments:

suezensuzanna berkata...

relax..jgn mrh2

~♥ cik intan® berkata...

.blog mne?

Cik Yuki berkata...

cian ko..sabo k..

~0~ berkata...

sabau sabau...memcam dalam donia nie..

itafukada berkata...

biase ar tu..ntah2 die xsuke ko x?hukhuk..eh cupp..bkn ko knl die pon kan.xpe2 xrugi pon ko xgi..

miss oren berkata...

ORG TU SEBENARNYE BODO KE APE?XYAH LA BUAT PROMOTION DALAM BLOG KALO TANAK LAYAN ORG.SENGAL

Merg@s_Tua berkata...

u r not welkam to d trip la maknenye tu..

aiseh..camne dia leh xtau 31hb Sept tu tak wujud??

zaman apekah yg dia berada sekarang??

haha!

namie,kamu pernah request ym ngan aku ek?

huhu..

Uruchimaru @ kf berkata...

ehem3.aku mcm taw aje org tue...

naMie berkata...

ahahaa~ xpe la...xkisah pon...tp agak mengecewakan la....xdpt pon xpe...kua duit lebih sket pon xpe kalau nk gi sgt....kn2... :D

niEZyl0C0s berkata...

hahahaa..biasa laa tu h0mie..
dalam life nie memang ade 0rang macam nie..
nak tak nak kene terima je laa..hahaa
anyway,byk kan bersabar je laa aight.. :)

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz