CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

10 Oktober 2009

..:: diEr_yG_n@k sGt ::..

haiiii~ arini xde keje...leyh la post ape yg x patut kt sini...ahaha...kini debaran aku sebagai pelajar akhir semester makin terasa....kenapa ek...haaa...jadual final exam dah kuar....tarikh anta final year project nye report makin dekat...tarikh presentation final year project da dekat gak~ hadoi... terasa tersiksa jiwa batin ini....bagai tersusuk duri selumbar~ errkkk...akibat tekanan yg diadapi ini.... aku telah menghabiskan lebih byk masa dengan....menghabiskan duit jalan2, tgok wayang, makan nasi, makan mee, melepak di hentian2 bas dan sebagainye.....kalau ade keje....aku duduk depan laptop ni buat ape xtau sampai 5-6 pg baru tido....itu la yg berlaku.....hmmm...lagi menyayat ati apabila bahawasanya time aku nk present fyp, final exam tu sume...time tu mak ngn abah aku gi UK makan hangin~ gi umah akak aku...kt nottingham~ kalau korang nk tgok blog akak aku pon ade....maka pada siapa dapat aku meluah kan masalah jiwa raga ku~ kepada sapa dapat aku mangadu domba...di mana tempat aku nk berteduh... yaa..aku ingin kekuatan cicak men agar aku dapat hadapi semua dugaan ini~ xpe aku da besar sebenarnye...lebih besar dr korang sumer...hahahaa...aku terpaksa belajar berdikari...yg xbest nye kn...tarikh flight mak abah aku pegi tu sama plak ngn tarikh exam aku...mcm haram sape buat jadual final exam aku ni~ bengung...ketuk nnti kt jambul baru tawu....arini aku masih kesepian....masih mencari erti hidup...bile selesai semua ni...aku akan pergi ke alam berkerja pulak~ hmmm...da bersedia lom ni.....arrrghh~ persetankan semua oooomong kosong itu~ perut yg berbunyi ini setiap ari setiap masa meminta nasi....sedangkan dier tau yg nasi itu memerlukan duit~! haish~ xpe...lapo laa...nk gi mkn jap...hadoy~

-n@Mie-

8 comments:

♥ayudeadwish♥ berkata...

gi la makan sambil belek2 blog akak namie tuh.. kasi takde slera. ley jimat

Solehah berkata...

dugaan namanya tu..focus to study..dah nak habis dah tu..sikit ja lagi..chayo..cahyo..

Merg@s_Tua berkata...

takpe2..nanti kita gi UK same2,k?

UK Ulu Klang..

tetttt!

syaf berkata...

salam..
meh singgah my blog..anda pasti x nyesal munyew...
http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

Daud Mili berkata...

hahahah...selamat ari raya...

Johan Jamil berkata...

tak lambat lagi kn? selamat hari raya.. nice blog.. more important aboue bangkok.. btol ke?

jai@jezz berkata...

hahahaha... tuan punya blog memang betui siler la berkunjung ke blog syaf.. pasti terujak.. =P

ini q i L L berkata...

ei mesti rindu zaman belajar nanti. hope semua elok2 je. ;)

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz