CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

26 Oktober 2009

..:: sEBak HaTi iNi ::..

hmmm....baru sampai shah alam....ari ni nk beremosi sket laa...luah perasaan lagi...asek2 tu je keje....hmmm...ni baru sampai sha alam...td antar mak bapak aku kt KLIA....pergi holiday kt UK....sedeyh la aku...pergi sana sebulan siot nk berjalan pusing euro ape... aih~ papehal pon...aku dah pesan dah barang utk aku~ hehee...hmmm...dalam kul 3.30 td dah boarding~ so...aku pon berangkat la pulang ke sha alam dalam keadaan yg hiba dan pilu sebab raya haji nnti aku raya ngn adik beradik je lagi sekali~ tahun lepas doang gi buat haji....tahun ni gi holiday plak....bukan nk bawak aku lak tu...cube ler bawak aku sekali...kn best...bukan xnk bawak kot...masalah nye aku final exam kot ari khamis ni....hahaa..mengong namie...hmmm...bukan tu je mslh aku sbnrnye....aku ngah keciwa ni...hmmm....stress nye bape ari ni...aku da tekad...nk lepas kn ape pon milik aku....ntah la...penat la...aku nk mulakan hidup baru....kenapa la aku pening pasal bende tah pape tu....ape la yg best sgt nyusahkan pale otak aku ni? baik buat bende len....tangkap ikan ke...curi rambutan oang ke...yg suke sgt peningkan kepala otak aku nape...sbnrnye aku nk mulakan hidup baru...tinggal kan semua kngan lepas....lepas kan semua milik aku....bia kan mereka semua pergi....biakan semua bebas....kucing, ikan..burung merbok....ape pon yg milik aku, aku akan biakan mereka pergi...pandai la jaga diri....oang ckp melentur buluh biar dari rebungnye...kalau dr rebung ko lentur xjalan....ntah la.....tu buluh liar....buluh xde makna utk disimpan..ditanam mahupun dibuat perhiasan....patah kan je atau tetak je ngn parang...buangkan dalam sungai...xguna simpan....xguna jaga....tatang bagai minyak yg penuh....di akhir jalan nye.....tersadung batu....tumpah gak....so...aku tekad mulakan hidup baru....sape2 rasa dier gf aku tu.....anggap je la hubungan aku ngn ekau pon da tamat.... aliran singlelisme yg diasaskan oleh aku mulai hari ini....aku perlukan pengikut....sape nk join? xde laa...aku nk mulakan hidup baru...kali ni...aku nk pilih baik2.........kalau nk bela kucing pon...aku xnk kucing yg berak dalam umah... kalau nk bela ular, aku xnk ular belit tuan....kalau bela naga...aku xnk naga yg bakar rumah tangga....ape yg aku rasa baik pasni...aku amek...aku jaga baik2.... tu muktamad....the conclusion is....aku salah petik buah rambutan...now i'm single..time kasih....

-n@Mie-

11 comments:

Merg@s_Tua berkata...

siriyesli??

kamu dah single??

jgn memain,beb..

haha

Solehah berkata...

siannya..mak ayah nak pi honeymoon tu..

cyndaguil berkata...

athin nk msk club gak ble? :) hehheh

miss ubi berkata...

apapon yg terjadi berjalanlah tanpa henti...hehehe..D.ct nurhaliza yg cakap erk..

Mia-Ina berkata...

tq for following my blog,namie...nak tanya sikit. Namie ni girl or boy? pelik pulak ble bc entry ni

"sape2 yg jd gf aku???,"

boys ye??

pada adik namie,

masalah ni sekiranya selalu dirintih akan menjadi buah..meluahkan x salah, tetapi mengatasinya adalah lebih mujarab. Hidup ni penuh pancaroba, namun yg menceriakan suasana hidup,adalah dr diri adik sendiri.

salam kenal...salam blog dr kak mia.

i'll add ur blog list

P/s : tulisan post adik, mintak dibesarkan...sakit mata nak baca.Nsb akak x pakai spec mata,adik. Maaf ye!

meera berkata...

nK join jugak....single best forever..

dak eina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ini q i L L berkata...

hidop single lagi free. hehe...

Budak Malu818 berkata...

muahahaha..sabar ajelah..
dieorang soh,kawen cpat2 2..
ajak suami g round2 dunia..

Putra Al-Maliki berkata...

pengajarannye di sini jangan kapel sebelum kawen.. islam x pernah membenarkannya pun.. cume kite yang selalu ikut hawa nafsu tanpa pertimbangan yang adil.. =)

Putra Al-Maliki berkata...

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz