CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

24 November 2009

huhuu~ lama xposh pape...hehee...bz tahap kuder kepang yg berlayar diudara la kate kan....eheheee~ haaa...sihat jugak di doakan buat insan yg membaca blog ini~ hmmm... byk yg belaku dalam hidup dalam masa bape sebulan ni....tp tu la...alhamdulillah... lega nye semua da abes...final year project abes....semua abes...final exam...semua abes....maklum plak...semua yg exam2 ni semua final2 belaka....hehee... disini...namie nk selitkan sket muka namie....hahaha....

muka garang sket tgok~!


ni muka yg asyik menikmati kopi ais pukOL 5 pagi~


dalam keadaan yg gumbira....tp hati parah...hati parah nape...??? tlg la jgn tanya....nasib baik ade miss.M yg kadang kala buat diri ini tersenyum soang2...heehee...marah...bising...kacau oang tido...mcm2 la.. kebyakan masa terluang dalam minggu ini dihabiskan dengan tido....tido itu buat aku bahagia....buat aku jugak berasa bahawa tiada lagi masalah kt dunia ini...tp malangnye...bile bangon...masalah itu dtg lagi (T_T)...... apekan daya....kite xmmpu nk buat semua bende dengan sempurna....ade cacat cela....disini...saya ingin mengambil kesempatan utk meng annouce bahwasa nye...saya bukan la seorang boiprend yg baik....saya byk kekurangan nye...da lama nk ckp kt blog ni...bia la insan itu membaca nye sendiri....jap lagi aku buat list....byk kot bnde yg aku xsempurna dalam hidup ni...huhu....walaupun tuhan jd kn semua nye sempurna...tp diri aku ini sendiri la yg lahirkan bende2 yg xsempurna itu~ maafla kerana aku bukan insan yg terlalu baik utk kamu~ (eh...merendah diri lak) ahhaha...
ini ialah kerana :

1. namie xhirau kt oang kalau ngah byk keje
2. namie xsuke sms
3. kalau ngah jalan2 namie lagi xsuke sms
4. namie selalu xbgtau kalau da klua
5. namie selalu tinggal enpon merata
6. namie kuat mkn
7. namie kuat merapu
8. namie suke kacau pompuan
9. namie x ensem
10. namie suke silent phone
11. kadang2 suke buat2 bad mood
12. nk tido xbgtau
13. da bangon xbgtawu
14. dan pelbagai lagi

segala yg dinyatakan oleh en.namie ini ialah berdasarkan pengalaman yg dilaluinye selama beberapa tahun bergiat cergas dlm bidang ini~ jadi...perkara2 ini akan menjadi masalah dlm hubungan....kalau tidak dpt bersabar dengan perangai2 ini~ maka boleh la mengambil surat letak jawatan....kalau leyh sabar...alhamdulillah...hahhaa.. hmmmm...namie sebenarnye ngah bersedih ni....tp namie xdpt luah kt sini sebab ini ialah rahsia namie...kalau boleh nak rahsia kan kt diri namie sendiri...tp xleyh....ade la sebab namie sedih ni....tekanan nye....impak dr tekanan ini telah buat namie berhenti dari kursus CCNA (Cisco Certified Network Associate) ditaja oleh 3P (Program Pertauliahan Profesional) dan membuat en.namie nk balik melaka secepat mungkin... tekanan jiwa dibuatnye....tp xde ape la....i'm okey...i'm fine....namie seorang yg tabah.....berdedikasi....dan berwaspada...byk rasa nk cite....tp terbatas sgt la....hmmm...cmne ini~ huhuuu...xpe la....sile la korek rahsia dr namie....tp jgn harap la nk dpt....dah2...namie2...ape namie...igt rokok jepun ke....aku ganas.... (start menggunakan 'aku' semula)....aku skang pakai SLR....hmmm...stail laa...baru beli canon D1000...not bad la...gmbaq cantek....syiok bergambar...so..pasni leyh la aku buh gmba byk2....kepada sesiapa yg masih menganggap aku ini perempuan....hentikan la...aku lelaki la wei~ hahahaha...berikutan byk komen2 yg masih menganggap aku pompuan...hahaha..
sekian saje celoteh dr Mr. Namie~
see you on next posthhhh~

-n@mie-

7 comments:

Merg@s_Tua berkata...

klaka..

cam saiko je baca post nami ni..

saiko sebab senyum sorang2 kat opis ni..

wakakak!

chill je..jgn stres..jgn tensen..jgn..jgn..

jgn pape cam kuda kepang lagi..kang ade lak yg kene tumbuk..haha

MIRA berkata...

huh..habes pon bace!he3.

emm.gf x marah ke?(soklan yg mmbuatkn ak dipukul oleh namie jap g.haha).

MIRA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.oit, mind to share? :)

dak eina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Miss M berkata...

silent enpon..

same2..suke gak silent enpon

kuat merapu pun same..

>.<

Nazz@Purple berkata...

hidup ni mcm roda nami..kadang2 kat atas..kadang kat bawah..

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz