CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

03 Disember 2009

..:: DEMMiT ::..

why? what eppennn namie? hmmm...biasa la..namie di perlekeh....namie di permain.....nape? xde pape...its ok....namie da lupakan semua nye... i forgive you....but i won't see your face, no more.....ape salah aku? ape aku buat? nape ko buat cmni? benci sgt ke ko kt aku? ko igt aku ni ape? tunggul? sabut kelapa? rim basikal? pintu tandas umah jiran ko? ko perlekeh aku eh? ko men2 kn aku eh? bile ko rasa nk...ko dtg..? bile ko nk pergi..ko pergi cmtu je? aku bg sepenuh kasih syg...aku berkorban....siang mlm...jauh dekat....sana sini...cmni ko buat kt aku? xpe la...aku xkisah...ape lagi aku nk ckp...bia je la....tuhan itu maha adil.....itu la yg berlaku kepada aku dalam beberapa ari ini...kucing aku xbalik2....mana agaknye dier pegi...bob2....mana ko pergi bob....xpe la....musim mengawan agaknye....ahahaa...namie...ko ni epi sgt go lucky lebih....kenapa namie? ko psico eh? cian ko.....xpe..xpe....sabo namie...sabo....maybe tuhan nk menguji ko....ilang kucing...ilang kunci...xpe....nnti tuhan bg la pengganti bagi setiap kehilangan itu....kadang2 ape yg kite sayang tu bukan utk kite....kadang2....ape yg kite nk tu bukan yg terbaik.....rite? ahahaa....ape yg penting, keikhlasan kite kn....xguna kalau x ikhlas.....menipu..... ceywah....sentimental lebih2 lak ko namie....xpe... yg ilang tu..bia ilang...just let it go...let it go lagi??? ahaha...xpe...bia kan...xde rezeki....ehem....tau x? aku da balik melaka...untuk selama2nye.....xmau aku tgok sha alam itu lagi....itu bandar kejam....bandar penuh kekejaman....dimana yg lemah ditindas....yg kuat akan terus menindas....yg kuat2 tu cm lecturer2....yg garang2.....yg byk bg asignment....jd yg ditindas tu cm aku...kena buat ape doang suh....aku ditindas...ade lagi....yg jujur selalu di permain....di guna2.....di siksa....kesian woo... arini aku nk upload gmba lagi....nk tawu ape? ahaha..cmni cite nye....my mum and dad dah balik dr england...so....guess what.....ahahaha....mereka telah membelikan aku sebyk2 alam coklat....bagus...depa syg kt aku.....depa taw ceq suke mkn coklat....jd aku telah menjadi raja coklat utk minggu ni...ahahhaa...ade la bende len doang belikan mcm kasut............. airwalk wooo~
mahal woooo~ perfume....wangi wooo~aku dah xtau nk woooooo dahh...tp syiok ar.....wa epi wooooo~ setiap kesedihan pasti akan di balasi dengan sedikit kegembiraan....ahahhaa..tp aku pon bukan nk sgt pape tu sume....aku nk coklat je....wa mmg antu coklat maaaa....dengan sedikit kudrat tenaga dari tuhan ini.....aku telah menyusun coklat2 aku itu utk diambil gmba....sape nk?? meh dtg umah selagi stok masih ade....utk beberapa ari ni...breakfast, lunch, dinner aku semua aku bantai coklat je....tp aku xde diabetis......darah xmanis...normal weih....cume aku suke mkn coklat.....salah kaahhhh?? ahahaa....cube tgok sket......pastu click kt gmba tu utk lihat gmba besau cm naga~




ade baju MU plak....sebenarnye...aku ni bukan la suke sgt bola2 ni....pemain bola pon aku xkenal....MU tu pun bukan idaman ati....ahaha...dah oang bagi kn...beli kt manchester...hmm....aku pon amek je laa....ahaha... ade plak 2 pasang airwalk..satu sandal adidas....14 tali spare! nk buat pe ar tu...bapak aku belikn....hahahah~


perfume plak? haa..amek ko....


tp ilek ar....xkn amek semua...aku pon amek la yg HUGO ngn CK tu...pandai aku pilih ek? ehhh ade lagi satu...yg cold black tu....sedap siot bau.....aku pon rembat laaa....cucuk idung beb...


then...aku pon amek gmba sesuka ati...kamera xpakai film kn~ ahaha...tnpa mengenal erti gedix dan malu~ aku pon just nk share je...ahaha~

bertambah gedix apebile aku menyuruh adik aku mengambil gmba aku pegang bendera britain~ ahaahahah~ padahal bendera tu membe adik aku pesan....sebab dier kate cari kt sini xde jual....ntah la.....6 pound bendera tu....bersamaan ngn rm34 cmtu ar...ntah pe yg mahal sgt...ahahaha~


ahaahah~ tu je aku selit2 sket....boring mlm ni....tu yg buat hal letak gmba byk2...kalau ikot kn...blog aku ni paling kurang gmba...ahaha...tp kali ni cm rajin....so upload ler.... sebelum menamatkan entry ini~ nk tunjuk my mum and dad amek gmba ngn robin hood~ selit sket ar....ahahaha~ nnti kite pegi sana plak ehh??? yom2...september...here we go~ i'm comin...

10 comments:

dak eina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.nk ikut!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

da lupe kat ayu ke mam coklat
tht my fav gak
erm~
namie ok tak ni
ader prob share la walaupon tak suka sms~
wahahahaa

Merg@s_Tua berkata...

antoo cokelat??

huhu..leh join ni..mamah coklat kan leh kurangkan stress..

yum..yum..

>.< suke!

syafawani berkata...

namie..nak coklat!huhu

Lady Elle berkata...

naper kau x pergi sekali dow..~ kalo kau pergi mesti berguni2 coklat kau bwk balik ek.. sampai tutup kilang coklat tuh agaknyerr.. ekekekeke (gurau je..!)

Mitsouko berkata...

bestnye byk choco, saya baru balik dari langkawi haritu, beli choco byk2 juga.

Mitsouko berkata...

bestnye byk choco, saya baru balik dari langkawi haritu, beli choco byk2 juga.

Mitsouko berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ariana berkata...

namie....

nk cekelat tu...

huhuhuhu...

nk gak...

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz