CHat JOm..!!




kaLau xjElas..tEKan (ctrl +) utk zOom..

nk duit lebih??? click here

27 Jun 2009

apE yG bESh sGt?

ok...first of all...click ctrl + kalau nk bg zoom...Hmm...agak peLik kn dengar title tu...hmm....actually today aku ade ym ngn soang pompuan gile...name dia lya*na A*iana....dia ni student taylor's college...hmmm... xsedar yg bahawasanye college dia xpopular tu....dia igt aku tau la kan...then aku tnya dia taylor tu kolej menjahit ke....seyes ar beb aku xpenah dengar nama college dia yg katenye sgt popular-popular tu....kalau la popular sgt...dah tentu la aku tau....masalah nye dia xdpt terima kenyataan then nk maki2 aku...go to die laa...ape la...noob la....hahaha....aku rasa aku dah salah ym ngn oang ni....kena lak pompuan gile cmtu kn....hmmm...aku pon xtau la nk ckp cmne....then aku maki xigt punye ar...last2 dia pupp....offline....hahhaaa...oang salah mmg selalu lari kn...aku xtau ar...aku rasa aku ckp bebaik je ngn dia....ape la salah aku....saje je tnya kaba...just nk bual2...dah lama aku add tp xpenah tegur....sekali tegur oang gile daaa...hahaha...yg xmenahan tu....meh aku paste ape dia ckp...

L*anna Adia*a (6/27/2009 8:53:28 PM): oh
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:53:30 PM): xla
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:53:32 PM): budak college
nami (6/27/2009 8:53:43 PM): oooo
nami (6/27/2009 8:53:47 PM): college ape?
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:53:52 PM): taylor's college
nami (6/27/2009 8:53:56 PM): umur awak bape...
nami (6/27/2009 8:54:03 PM): sekolah menjahit ke
nami (6/27/2009 8:54:14 PM): nnti ley aja kite
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:55:26 PM): omg gila noob
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:55:35 PM): taylor's college is one of the finest college in malaysia
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:55:44 PM): on top of that, not a lot of people can afford it
Lyanna Adia*a (6/27/2009 8:55:52 PM): only rich and smart people can study here
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:55:58 PM): and we're going to do our degree in UK
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:56:02 PM): this september
nami (6/27/2009 8:56:28 PM): oOooo
nami (6/27/2009 8:56:31 PM): gi uk eh
nami (6/27/2009 8:56:35 PM): my sister there
nami (6/27/2009 8:57:00 PM): hehehe
L*anna Adia*a (6/27/2009 8:57:53 PM): lol u go die la
L*anna Adiana (6/27/2009 8:58:05 PM): noob

hahaha...kalau korang jd aku...ape kah perasaan nye...tgh bual2...tetibe go die...hahahaa...pas ayat terakhir dia tu...aku pon maki dengan hebat sekali....aku tunggu respon dia...maybe dia baca blog aku ni...sebab she was among us...blogger jugak...so...hati2 la ngn pompuan gile cmni.....silap2 korang kena maki....k...just aku nk tau sebab nape dia nk maki2 aku sebab xpenah tahu-menahu pasal "college tukang jahit" dia yg sgt popular itu....hahaha...xpe la....aku suke berdepan ngn pompuan gile cm dia ni....so...maybe aku ley memahami ape msalah mental yg dihadapi nye....hopefully dia baca blog aku ni....sebab aku nk bgtau semua kt dunia ni....kalau mcm ni la student college menjahit ni....xpayah la anta anak2 korang atau biarkan sedara mara korang blaja kt situ....nnti doang akan jd riak...takbur...bongkak...kaki cagu bongkak busuk.....ok.....kt sini...aku xnk babit kan sape2 k....maybe dat was her problem....kalau ade sape2 yg blaja kt situ...sory k...aku xbermaksud semua....maybe segelintir oang seperti dia ni lupa diri bila dilahirkan kaya dan sempurna.....hingga xpandai jaga hati oang len....xpandai bersyukur dengan ape tuhan bg.....aku rasa kalau oang cmni dilahirkan miskin, fakir....maybe pekerti dia lebih baik kalau nk dibandingkan lahir kaya tp xde budi pekerti bila berbicara.....aku xkisah sgt..aku x amek hati....just xpuas ati je....aku amat jarang update blog....hingga tetiba td aku ilang sabar....hmmm...mcm bagus sgt je....belum ade degree nk cite lebat2.....baru nk pegi...lom pegi lagi tu....korang bayangkan kalau pergi nnti cmne....fewhh...dah tentu malaysia ni dia lupa kot.....hmmm...xke mak bapak dia aja tatabahasa...budibicara....dah la kerek ckp inggeris ngn aku....aku ni dah nk abes degree....xde pon keco...ni baru nk gi buat degree dah berlagak....ade ckp aku go die....dia tu gi mati dulu....seyes beb...oang cmni...kite kena jaga...musuh dlm selimut....hmmm..kalau dia nk comment entry aku ni....silakan....aku nk dengar...ape dia nk ckp...nk maki pon xpe....aku nk dengar cmne budak kolej penjahit komen....dah tentu abes dia maki hamun kn....xpe...i'll ready to accept all those comments...hehee...aku terima ngn terbuka....bgtau nama....comment....jgn jd bacul komen xbernama.....ok...aku nk gi melawat blog dia jap....nk comment sket kt budak kurang ajar ni.....hahhaa...igt aku baik sgt ke....oang memberi...kite membalas...

15 comments:

Fiza berkata...

serius berlagak girl tu..
harta tu,bila2 je Allah leh tarik blk..

syafawani berkata...

errkk..xkemana pon ngan duit2 suma tu..ehe
sepatutnya btaw a pasal kolej dia kalu org xtaw:)

aleena berkata...

xde benda nk berlagak sngt dgn bende tue..
humble is better:)

.v.a.n.e.L.L.a berkata...

HAHAHA.

u, i pn nk tgok hbat mna pompuan tuh.

ngeee~

Ams_4eva berkata...

pompuan cm tu patut brsyukur lahir dlm keluarge kaye,
leh la nak berlagak2..
kalau die xde pape,
aku rase,ngn mulut cm tu,
layak duduk kat lorong je..
berlagak nak mampos,
memalukan kolej je..

Ams_4eva berkata...

pompuan cm tu patut brsyukur lahir dlm keluarge kaye,
leh la nak berlagak2..
kalau die xde pape,
aku rase,ngn mulut cm tu,
layak duduk kat lorong je..
berlagak nak mampos,
memalukan kolej je..

RiEz berkata...

oh saya sokong sangat komen atas2 nih,ye la kaya tak leh bawak masyuk kubur ma...saya ader je kawan skolah stok macam nih..kerek wo..tapi peduli la sama dier..none of my business..nak berlagak cari la yang sejenis dier gakk..saya lagi suke macam skang...sama rata..takder kasta2!anyway cayalah nami biar stok P mcm ni terduduk...eksyen sangat...ngan kolej menjahit dier tuh...(kalo pandai takkan masuk kolej...sure org offer UNIVERSITI)..sekian terima kasih...

miss izan berkata...

ceit!
kureng asem punye pompuan,mmg patut ko maki die habes-habesannnnnn

-->mane die nieh,nak gak aku tgk blog die.
miahahaha<--gelak setannnnnnn

chi_Ra berkata...

hahahaha....giler la...gelak sorg2 aku baca entry ni..btul jg riez ckp..lau sure2 pandai dpt oper unibesiti...hahaha...well tell that girl..education cannot be buy..u have to work for it..aku pernah jumpa org cam ni..arap arta peninggalan jer..cakap takbur..tapi habuk pun tara...podahh cit...

p/s:sorry terover plak komen..muhahahaha...

~ a for ana ~ berkata...

ish..ish.. ish... belagak nye gurl 2!

[♥]a part of my life[♥] berkata...

mmg agak takbur..mungkin die malu na mengaku yang mmg cllge dye xterkenal langsong..huhuhuhu..

MisZ PinKy berkata...

mak oi..
sungguh eksen itu pompuan..

Elle JmDean berkata...

jgn layan pompuan eksen camni..
ramai g pompuan sopan utk dcari..
so, pandai2 la mcari.. trima kaseh..
hehehe!

baby at|ey berkata...

hue. die tak kaya. parents die je kaya. plus. kalo org pandai, mesti masuk U terus. tak de masuk kolej2 swasta. my mum kate *she's a lecturer*, org yg masuk kolej nie bukan nye org pandai. sbb tu masuk kolej yg mahal2. kalo x, mesti ditaja da. x pown diterima masuk UPU. :P

Apih Halim berkata...

salam..hehe..ske lak bc entri yg ni..yg biasanya tu mmg org mcm ni ada lg..org yg over2 berbangga dgn diri sndri..ckp english konon..mcm org lain xreti..org lain reti gk tp xlah menunjuk2..msk college Taylor,ank oeg kaya konon..ciss..kolej swasta je,nampak sgt xleh msk u..dh berbangga tahap ke langit..blaja xabis lg..ingatla skrg bdk yg kuar u pn byk lg yg tanam anggur lps kuar u..eee...grm tul dgn bdk mcm ni..apasalla ko chat dgn bdk mcm ni?

 

n@Mie-BLoGGer-HaCksTerz